ویزای کانادا

انواع ویزایی که می‌توانید از طرف کشور کانادا دریافت کنید و نکات کلیدی آن

کشور کانادا معمولا با آرامش مردمانش، طبیعیت بی‌نظیرش و مهاجرپذیر بودنش شناخته می‌شود. علاوه بر این‌ها، اقتصاد کشور کانادا جزو 10 اقتصاد برتر دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی یا به اختصار GPD است. رشد اقتصادی، سیستم آموزشی مناسب، سیستم مراقبت بهداشت جهانی و نرخ بسیار پایین جرم و جنایت در کشور کانادا، سبب شده تا مهاجران بسیاری به دنبال مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کانادا باشند. کوچ‌کو با بیش از 15 سال سابقه در امر مهاجرت و دارا بودن کارشناسان مجرب، شما را در فرآیند صدور ویزای کانادا تا اخذ اقامت این کشور زیبا و بهره‌مندی از مزایای اقامت در کانادا، همراهی می‌کند.

ایالت های کانادا

منبع: parsicanada

اخذ ویزای کانادا به روش اصولی:

برای اخذ ویزای کانادا ابتدا باید بدانید کدام نوع ویزا برای شما مناسب است. از نظر زمان اقامت در کشور کانادا، می‌توان ویزاهای کانادا را به دو دسته تقسیم کرد:

1. ویزای اقامت موقت کانادا:

  • ویزای توریستی کانادا: Visitor Visa یا ویزای توریستی به شما این امکان را می‌دهد تا برای گردش در این کشور وارد کانادا شود.
  • سوپر ویزای کانادا: اگر فرزند یا نوه شما مقیم یا شهروند کاناداست، می‌توانید با دریافت این ویزا از فرزندان یا نوه‌های خود دیدن کنید.
  • ویزای دیپلماتیک: این ویزا به مقامات و دیپلمات‌های کشورهای خارجی اجازه ورود به کانادا را برای انجام وظایف و اهداف رسمی می‌دهد.
  • ویزای محرمانه (حسن نیت): اگر واجد شرایط دریافت ویزای دیپلماتیک و رسمی نیستید اما به دلیل رتبه و موقعیتتان از اهمیت بالایی برخوردار هستید، می‌توانید با دریافت ویزای کورتزی وارد کشور کانادا شوید. به عنوان مثال، اعضای هیئت‌های تجاری یا دیپلمات‌هایی که قصد گردش در ، می‌توانند ویزای کورتزی دریافت کنند.
  • ویزای تجاری کانادا: اگر قصد دارید با اهداف تجاری به عنوان فردی یا گروهی از افراد تجاری به کانادا سفر کنید، ویزای تجاری کانادا مناسب شماست.
  • ویزا به منظور به دنیا آوردن فرزند در کانادا: اگر تمام شرایط اقامت موقت در کانادا را دارید و باردار هستید و می‌خواهید فرزندتان در کشور کانادا به دنیا بیاید، این ویزا مناسب شماست. با این کار، فرزند شما از بدو تولد شهروند کانادا محسوب می‌شود و تمام مزایای یک شهروند کانادایی درجه یک را داراست.
  • ویزای تحصیلی کانادا: اگر از دانشگاهی در کانادا پذیرش گرفته‌اید تا تحصیلات خود را تکمیل کنید، ویزای تحصیلی کانادا مناسب شماست. البته این نوع ویزا برای برنامه‌های آموزشی بیشتر از 6 ماه در نظر گرفته شده و اگر تحصیل شما زیر 6 ماه به طول می‌انجامد، باید ویزای TRV یا همان مجوز اقامت موقت کانادا را دریافت کنید.
  • ویزای کار موقت کانادا: اگر یک پیشنهاد شغلی در کانادا به شما شده که حداکثر 6 ماه به طول می‌انجامد، ویزای کار موقت کانادا مناسب شماست. برای دریافت این ویزا، علاوه بر دارا بودن همه شرایط ویزای موقت کانادا، باید یک نامه پیشنهاد شغلی معتبر از یک کارفرما ارائه کنید.
  • مجوز اقامت موقت: اگر قصد ورود به کانادا برای مدتی کوتاه را دارید، مجوز اقامت موقت مناسب شماست. این مجوز برای افرادی است که برای مقاصد مختلف باید به کانادا می‌روند اما دلایل کافی برای دریافت ویزای اقامت موقت (TRV) را ندارند. این مجوز فقط برای مدت زمانی که فرد نیاز دارد در کانادا باشد صادر می شود، به عنوان مثال 2 هفته برای یک کارگاه.

اخذ ویزای کانادا

منبع: BBC

2. ویزای اقامت دائم کانادا:

ویزای اقامت دائم کانادا شامل ویزاهایی است که به شما اجازه اقامت دائم در این کشور را می‌دهند. این ویزاها به عنوان ویزای مهاجرت به کانادا نیز شناخته می‌شوند و انواع مختلفی دارند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

  • برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری: اگر قصد سرمایه‌گذاری در کشور کانادا را دارید، این ویزا می‌تواند مناسب شما باشد. برای آنکه بتوانید وارد این برنامه شوید، دارایی خالص باید حداقل 800000 دلار کانادا باشد. همچنین باید حداقل 400000 دلار کانادا در پروژه‌های مشخصی سرمایه‌گذاری کنید. دولت کانادا پس از 5 سال کل سرمایه (بدون سود) را به شما بازمی‌گرداند. .
  • برنامه ویزای استارتاپ کانادا: یکی دیگر از راه‌های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری، برنامه سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های کاناداست. در این برنامه شما باید حداقل 300,000 دلار کانادا دارایی خالص داشته باشید. همچنین باید متعهد به مالکیت و مدیریت حداقل یک سوم یک کسب و کار کانادایی و ایجاد و حفظ اشتغال در مدت 3 سال پس از حضور در این کشور باشید.
  • ویزای خوداشتغالی کانادا: اگر فردی هستید که در تجارت، ورزش، فرهنگ یا کشاورزی مهارت دارید و می توانید کسب و کار خود را راه‌اندازی کنید، ویزای خوداشتغالی کانادا مناسب شماست. در این روش شما باید نحوه تامین مالی کسب و کار و همچنین مهارت‌های خود را در زمینه تخصصیتان نشان دهید.
  • برنامه کارگر ماهر کبک (QSWP): ایالت کبک هرساله پذیرای تعدادی کارگر ماهر است. اگر یکی از مشاغل مورد نیاز ایالت کبک کانادا را دارید و به زبان فرانسه مسلط هستید، می‌توانید برای برنامه کارگران ماهر کبک اقدام کنید. این برنامه به شما امکان نقل مکان به کبک و کار کردن در آن ایالت را می‌دهد. انتخاب شدن شما در این برنامه وابسته به فاکتورهایی نظیر سن، سابقه کار، تسلط بر زبان‌های انگلیسی و فرانسوی، تحصیلات و غیره است.
  • برنامه حمایت از خانواده: ویزای اسپانسرشیپ خانواده به همسران و فرزندان تحت تکفل شهروندان یا افراد مقیم دائم کانادا اجازه می‌دهد تا به طور دائم به کانادا مهاجرت کنند.
  • برنامه مراقبت از افراد (LCP): اگر صلاحیت مراقبت از سالمندان، افراد ناتوان یا کودکان را دارید و می‌توانید در یک خانه خصوصی در کانادا زندگی کنید، این برنامه گزینه خوبی برای شماست.

ویزای اکسپرس اینتری کانادا:

علاوه بر ویزاهای یاد شده، دولت کانادا در سال 2015 برنامه‌ای الکترونیکی تحت عنوان ویزای اکسپرس اینتری ایجاد کرد که طبق آن افراد با مهارت‌های مختلف می‌توانند اقامت کشور کانادا را دریافت کنند. پذیرش شما وابسته به فاکتورهایی نظیر سن، تحصیلات، تسلط بر زبان انگلیسی، سابقه کار و داشتن خویشاوند نزدیک در کانادا است. همچنین این مورد که شریک زندگیتان با شما درخواست دهد یا نه، بر امتیاز شما تاثیر می‌گذارد. دولت کانادا، با توجه به پرونده شما، یک امتیاز به شما نسبت می‌دهد. سپس بر اساس این امتیازات، داوطلبان اقامت در کشور کانادا را رتبه‌بندی کرده و به تعدادی از آنان اجازه ورود به کشور کانادا تحت ویزای اکسپرس اینتری را می‌دهد. این برنامه مناسب تاجران، کارگران ماهر و نیمه ماهر و افرادی است که ویزای اقامت موقت برای کار یا تحصیل در کانادا را دارند و می‌خواهند این اقامت را به اقامت دائم تبدیل کنند.

اخذ اقامت دائم کانادا

منبع: Huffpost

مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا:

  • پاسپورت
  • فرم درخواست ویزا
  • شناسنامه متقاضی
  • سند ازدواج
  • گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان
  • فرم اجازه محضری برای کودکانی که به تنهایی یا به همراه یکی از والدین سفر می‌کنند
  • اسناد ملکی
  • گواهی دارایی حساب‌های کوتاه مدت و بلند مدت 6 ماه اخیر
  • گردش حساب مالی 3 ماه اخیر
  • دو قطعه عکس 4 × 3
  • مدارک شغلی
  • مدارک شخص دعوت‌کننده (در صورت نیاز)
  • کارت واکسن (واکسن‌های مورد تایید کانادا: آسترازنکا، سینوفارم، جانسون اند جانسون، فایزر، بهارات، مدرنا، نوواوکس، سینووک)
  • ثبت‌نام در برنامه ArriveCAN و به همراه داشتن اپلیکیشن در هنگام رسیدن به مرز کانادا

مراحل اخذ ویزای کانادا:

  1. ثبت‌نام آنلاین
  2. بارگزاری مدارک
  3. پرداخت هزینه‌ها
  4. حضور در یک مرکز برای انگشت نگاری و ثبت اطلاعات بیومتریک (حضور در کشورهای ارمنستان، ترکیه، گرجستان، امارات و آذربایجان)
  5. ارسال پاسپورت در صورت پذیرفته شدن درخواستتان

 

دریافت مشاوره اخذ ویزای کانادا:

با توجه به مهاجرت سالانه بیش از 400000 نفر به کانادا، دریافت اقامت کانادا دیگر یک رویای دست‌نیافتنی نیست اما برای اخذ ویزای کانادا، باید توجه کنید که هریک از ویزاها، چه شرایطی دارند و چه مدارکی را باید ارائه دهید. بنابراین اگر می‌خواهید درخواست ویزای کانادای شما و خوانوادتان رد نشود و یا مجبور به ارسال درخواست مجدد نشوید و در هزینه و وقت خود صرفه‌جویی نمایید، می‌توانید با کارشناسان ما مشورت کنید.

 

می‌توانید برای اخذ مشاوره در رابطه با درخواست ویزای کانادا، با مشاوران ما در تماس باشید یا فرم ارزیابی مهاجرت را تکمیل نمایید تا مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

با مشاورین کوچ‌کو شانس خود برای اخذ ویزای کانادا را به حداکثر برسانید.

keyboard_arrow_up