استارت آپ فنلاند

کلیاتی در مورد اخذ اقامت و مهاجرت به کشور فنلاند از طریق انتقال استارت آپ

اگر شما هم یک طرح کسب و کار یا به اصطلاح بیزنس پلن مناسب و قابل رشد دارید که به رشد اقتصادی کشور فنلاند کمک می‌کند، علی‌الخصوص اگر بیزنس پلن شما در حوزه تکنولوژی است، می‌توانید به کشور فنلاند به عنوان مقصدی برای عملی کردن طرح خود بیندیشید. کشور فنلاند هر ساله جزو 10 کشور برتر از لحاظ کیفیت زندگی دسته‌بندی می‌شود. دناشید پرواز با بیش از 15 سال سابقه در امر مهاجرت و دارا بودن کارشناسان مجرب، شما را در فرآیند اخذ ویزای استارتاپ فنلاند همراهی می‌کند.

ویزای استارتاپ فنلاند

منبع: BBC

ویزای استارتاپ فنلاند چیست؟

فنلاند کشوری است که به نوآوری اهمیت بسیاری می‌دهد. این کشور با بازار داخلی کوچکی که دارد، مکان مناسبی برای صادرات خدمات و محصولات شما در بازار بین‌المللی می‌باشد. برنامه استارت آپ فنلاند در سال 2018 راه‌اندازی شد و تاکنون صدها کارآفرین را به این کشور جذب کرده است. برای اینکه مشمول این ویزا شوید، باید یک طرح کسب و کار قوی به سازمان تجارت فنلاند که با نام Business Finland شناخته می‌شود، ارائه دهید. پس از بررسی دقیق طرح کسب و کار شما، درصورتی که این طرح منفعتی برای اقتصاد فنلاند داشته باشد، به شما مجوزی دو ساله داده می‌شود که به ویزای استارتاپ فنلاند شناخته می‌شود.

شرایط لازم برای اخذ ویزای استارتاپ فنلاند 

برای دریافت ویزای استارت آپ فنلاند، لازم است با نیازهای بازار داخلی فنلاند و بازار جهانی آشنا باشید. توصیه می‌کنیم برای مهاجرت به فنلاند، با مشاوران مجرب ما که به این بازارها آشنایی کامل دارند، مشورت کنید تا با بهترین طرح وارد کشور فنلاند شوید و از مزایای زندگی در این کشور فوق‌العاده بهره‌مند شوید. به طور کلی، برای اخذ ویزای استارتاپ فنلاند باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • داشتن 18 سال تمام
  • داشتن حداقل دو نفر نیروی متخصص در پروژه
  • تاسیس یک شرکت پایدار با چشم‌انداز ورود به بازار جهانی
  • داشتن یک بیزنس پلن با ایده جدید و نوآورانه و یا استفاده از روشی جدید برای تولید با شرط بهینه بودن نسبت به روش‌های موجود
  • شراکت قابل توجه در سهام شرکت؛ بدین صورت که مالک بیش از 60% شرکت استارت آپی باشید.
  • شما به عنوان موسس شرکت استارتاپی، باید سهامی به ارزش 30.000 یورو در آن شرکت داشته باشید.
  • اثبات توانایی مالی برای ثبت شرکت استارتاپی در کشور فنلاند

مزایای اخذ ویزای استارتاپ فنلاند

  • با این برنامه شما مجبور نیستید تمام پول خود را سرمایه‌گذاری کنید؛ بلکه می‌توانید با خرید سهام از طرح‌های استارتاپی موجود در فنلاند حمایت کرده و علاوه بر سرمایه‌گذاری در یک محیط تجاری سالم، اقامت کشور فنلاند را به دست اورید.
  • مالیات شرکت‌ها در فنلاند 20% است که در مقایسه با کشورهای توسعه یافته یکی از پایین‌ترین نرخ‌هاست.
  • کشور فنلاند دارای یکی از رقابتی‌ترین اقتصادها در اروپاست. این کشور با یک فرهنگ شگفت‌انگیز در رابطه با فناوری نوین، به دنبال تکامل دیجیتال است.
  • پایتخت کشور فنلاند، هلسینکی، محلی برای همکاری بنیان‌گذاران، سرمایه‌گذاران و کارشناسان کسب و کار است. این شهر همچنین میزبان چندین رویداد بین‌المللی است که فرصتی خوب برای ملاقات سرمایه‌گذاران و ایده‌پردازان برای تجارت در فنلاند است.
  • کشور فنلاند به دلیل حمایت مالی از سوی شرکت‌های سرمایه‌ای و کمک‌های دولت، دارای اکوسیستم استارت آپی قوی است.
  • فنلاند دارای جامعه‌ای متعادل با کیفیت زندگی بالا و یکی از پایین‌ترین نرخ‌های فساد در جهان است.
  • کشور فنلاند با سیستم آموزشی عالی، نوآوری در زمینه تحقیق و توسعه پویا، محیط عاری از فساد، محیط تجاری پایدار و مطلوب و درصد موفقیت بالا در همه زمینه‌ها مشهور است.
  • این کشور به طور گسترده به عنوان شادترین کشور جهان، سبزترین کشور در جهان، شماره 1 در آزادی مطبوعات جهانی، دومین کشور از لحاظ کم بودن فساد و دارا بودن ششمین سیستم آموزشی در جهان شناخته شده است.

کنفرانس در هلسینکی

منبع: Slush Helsinki

روند اخذ ویزای استارتاپ فنلاند

مرحله 1 – تهیه بیزنس پلن

طرح کسب و کار (Business Plan) شما باید علاوه بر اثبات نوآوری و خلاقیت، دارای جزئیاتی نظیر چشم‌انداز، اهداف، تخمین سودآوری و غیره باشد.

مرحله 2 – دریافت تایید از سازمان تجارت فنلاند (Business Finland)

پیش از آنکه برای دریافت ویزای استارتاپ فنلاند اقدام کنید، باید طرح کسب و کار خود را به سازمان تجارت فنلاند ارسال کنید. این سازمان با بررسی دقیق بیزنس پلن شما، با توجه به توضیحاتی که در طرح خود آورده‌اید این طرح را تایید و یا رد می‌کند.

مرحله 3 – ارسال درخواست ویزای استارتاپ فنلاند به اداره مهاجرت فنلاند

پس از دریافت تایید از سازمان تجارت فنلاند، ابتدا باید در سایت ENTER FINLAND یک اکانت بسازید و مدارک خواسته شده را ارائه دهید. سپس با حضور در مراکز VFS Global، پس از انگشت‌نگاری، ویزای خود را دریافت کنید.

مرحله 4 – ورود به فنلاند

س از ورود به کشور فنلاند، باید یک اقامتگاه مناسب انتخاب کنید. همچنین باید یک حساب بانکی در این کشور افتتاح کنید.

مرحله 5 – شرکت خود را تأسیس کنید

کسب و کار خود را در سیستم تجاری فنلاند و اداره مالیات فنلاند ثبت کنید. در صورتی که یک فضای کار مشترک را برای کار بر روی ایده کسب و کار خود انتخاب کرده‌اید، باید بودجه مورد نیاز خود را از سرمایه‌گذارانی که معرفی کرده‌اید دریافت کنید.

طرح کسب و کار

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای استارتاپ فنلاند

  • پاسپورت معتبر
  • تاییدیه سازمان تجارت فنلاند (Business Finland)
  • ارائه صورت‌حساب‌های بانکی، گردش مالی حساب‌ها، اسناد و مدارک قابل انتقال به فنلاند
  • اثبات تمکن مالی
  • طرح کسب و کار
  • تحقیق در مورد بازار فنلاند
  • رزومه و مشخصات تیم مورد نظر شما بر اساس استانداردهای اروپایی
  • برنامه بازاریابی
  • محصولات و یا خدمات

هزینه درخواست ویزای استارتاپ فنلاند

روش 1 – اگر از طریق وبسایت ENTER FINLAND اقدام می‌کنید، هزینه ویزا برای اولین باری که درخواست می‌دهید مبلغ 470 یورو می‌باشد. ضمنا کارگزاری VFS Global مبلغ 75 یورو به عنوان هزینه خدمات از شما دریافت می‌کند.

روش 2 – شما همچنین می‌توانید فرم درخواست خود را از سایت ENTER FINLAND دانلود کرده و آن را به صورت دستی پر کنید. سپس به همراه دیگر مدارک برای انگشت‌نگاری به کارگزاری VFS Global بروید. هزینه اخذ ویزا از این روش 520 یورو می‌باشد. ضمنا کارگزاری VFS Global مبلغ 75 یورو به عنوان هزینه خدمات از شما دریافت می‌کند.

 

در این مقاله توضیح دادیم طرح استارتاپ کشور فنلاند چه مزایایی دارد. ویزای استارت آپ فنلاند در میان افرادی با طرح‌های دیجیتال از استقبال بیشتری برخوردار است و به اتباع کشورهای غیر عضو اتحادیه اروپا این فرصت را می‌دهد تا در بازاری بین‌المللی، شرکت تاسیس کرده و طرح‌های خود را اجرا کنند.

جهت اخذ مشاوره در رابطه با اخذ ویزای استارتاپ فنلاند، با ما در تماس باشید یا فرم ارزیابی مهاجرت را تکمیل نمایید تا مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

با مشاورین دناشید پرواز شانس خود را برای اخذ ویزای استارت آپ فنلاند به حداکثر برسانید.

 

keyboard_arrow_up